Toptimalux Logo Tekengebied

Schilderwerken

Concept,Painting,Work,Repair,Painting.,Ladder,Paint,Cans,In,A

Schilderwerken binnens- en buitenshuis tot in de details

Voor schilderwerken tot in de details, zowel binnens– als buitenshuis, zit je bij Toptimalux goed. Of je nu je woning of je kantoorgebouw wil laten aanpakken, wij weten er wel raad mee. Tijdens een verhelderend gesprek maken we uitgebreid de tijd om naar je wensen en verwachtingen te luisteren. We maken er dan ook een punt van om met onze klanten mee te denken.

Mocht je nog aan bepaalde tinten twijfelen, verschaffen we je deskundig kleuradvies. Op basis van je voorkeuren stellen we daarna een gratis offerte op. Eens je die goedgekeurd hebt, plannen we een datum in om de schilderwerken aan te vatten.

Hoe gaan we te werk?

Voordat we effectief beginnen te schilderen, dekken we je vloeren en meubilair netjes af. Zo heb je achteraf geen last van vervelende verfvlekken. Vervolgens schilderen we onder meer plafonds, muren, raamomlijstingen, deuren en gevels. Dat doen we uiterst nauwkeurig, schilderen is immers onze passie. We schilderen tot in het kleinste hoekje en zien geen detail over het hoofd.

Aangezien we enkel goed hechtende en duurzame verf van het topmerk Sigma inzetten, kan je na afloop nog jarenlang van je schilderwerk genieten. Extra troeven van de verf zijn dat die kras- en stootvast en afwasbaar is. Bovendien stofzuigen en dweilen we je ruimte als de schilderwerken afgelopen zijn. Van een onberispelijke service gesproken! Aarzel niet om ons te contacteren bij interesse.