Toptimalux Logo Tekengebied

Schilderwerken

IMG HDR

Gedetailleerde schilderwerken in je interieur of exterieur

Voor gedetailleerde schilderwerken in je interieur of exterieur zit je bij Toptimalux goed. Of je nu je woning of je kantoorgebouw wil laten aanpakken, wij weten er wel raad mee. Tijdens een verhelderend gesprek maken we uitgebreid de tijd om naar je wensen en verwachtingen te luisteren. We maken er dan ook een punt van om met onze klanten mee te denken.

Mocht je nog aan bepaalde tinten twijfelen, verschaffen we je deskundig kleuradvies. Op basis van je voorkeuren stellen we daarna een gratis offerte op. Eens je die goedgekeurd hebt, plannen we een datum in om de schilderwerken aan te vatten.

Hoe gaan we te werk?

Voordat we effectief beginnen te schilderen, dekken we je vloeren en meubilair netjes af. Zo heb je achteraf geen last van vervelende verfvlekken. Vervolgens plamuren en schuren we je muren en plafonds op een nette manier. Verder kleven we de plinten, de ramen en de deuren zeer nauwkeurig af.

Om tot een strakke aflijning en een stralend resultaat te komen na het schilderen, kitten we het geheel. Bovendien stofzuigen en dweilen we je ruimte als de schilderwerken afgelopen zijn. Van een onberispelijke service gesproken! Aarzel niet om ons te contacteren bij interesse.