Toptimalux Logo Tekengebied

Decoratiewerken

Decoratie zoals wood panels & een betonlook

Niet alleen met schilderwerken, maar ook met decoratiewerken kunnen we je interieur prachtig vormgeven. Hieronder geven we je een kort woordje uitleg over de types decoratie.

Wood panels van Acupanel® geven elke kamer een unieke, Scandinavische en moderne look. Tegelijkertijd ontstaat er een warm en kalmerend effect.

De panelen zijn niet alleen een moderne en duurzame oplossing om de akoestiek in je ruimtes te verbeteren, maar vormen evengoed een prachtige decoratieve toevoeging aan je interieur.

Er is ontzettend veel keuze qua kleuren. Denk aan wit, zwart en warme houtkleuren zoals lichte eik, donkere eik en noten.

Tegenwoordig is een betonlook enorm populair. Die is niet meer weg te denken uit moderne of industriële interieurs. Door pure intensieve handarbeid creëren wij prachtige en tijdloze decoratie.

Sigma Stucco Beton is een robuust en decoratief pleister met een natuurlijk betoneffect op basis van kunstharsdispersie. Ga je voor een lichte of juist een donkergrijze cementkleur? Of verkies je warmere tinten zoals beige en Scandinavische pastelkleuren? Alle kleuren zijn mogelijk!

Droomde je altijd al van je eigen thuisbioscoop? Met een adembenemende tv-wand in je woonkamer haal je een ware eyecatcher in huis. De voorzetwanden worden volledig naar jouw smaak en wensen gemaakt.

Qua decoratieve afwerking kan je een betonlook, een marmerlook of wood panels laten toevoegen. Je huis zal een pure luxe-uitstraling krijgen!

Voor nieuwe vloer- en wandtegels kan je eveneens bij Toptimalux terecht. Wij leggen de vloer in je badkamer of keuken van a tot z aan. Dat doen we met uiterste precisie en alle vereiste vakkennis.

Lijkt het je wel wat om je interieur door ons te laten aanpakken? Stuur ons dan gerust een bericht. Wij zitten met plezier rond de tafel om je voorkeuren te overlopen.